Cele 13 femei ale unui bărbat.


O să vă spun un secret, poate că pentru mulți și pentru multe nu mai este secret. Bărbații nu iubesc tot timpul aceeași femeie. Nicidecum. Ei nu pot iubi tot timpul aceeași femeie. 
Femeile, la rândul lor, nu pot iubi tot timpul același bărbat. Pentru că așa suntem noi bărbații și așa sunt ele, femeile. Chiar dacă te-ai săturat până peste gât de diversitate și cauți bucaia aia de piept lângă care să te declari fericit. Un bărbat iubește cu gândul, cu ochii, cu mâinile, cu sufletul, cu mii de cuvinte și cu inima. Un bărbat se uită în ochii unei femei, la fusta ei, la câte cuvinte deștepte a scos pe gură, la ce mâncare știe să facă, cum se comportă când ieșiți cu prietenii și cât de mofturoasă este atunci când nu are nici un motiv să fie mofturoasă.
Nu poate, ci dacă…
Dacă îi aduce micul dejun în pat sau îi aranjează părul când bate vântul, dacă o sărută pe frunte dimineața sau o ia de mână când sunt gata să intre în restaurant, dacă îi plac clătitele făcute de ea și culoarea sutienului pe care tot el îl dezbracă, dacă îi aduce florile preferate și nu îi este rușine să se mai arate în fața ei în chiloți și papuci de casă, dacă i se întâmplă toate astea, atunci ea cu siguranță este una din femeile pe care le iubește, din cele 13 femei. Cele mai scumpe și dorite femei.
1. Femeia. O iubește pentru că știe să fie femeie și știe să îl facă să se simtă bărbat. Cel mai important bărbat din viața ei. Ei îi plac gesturile, cuvintele sincere și buzele puse încet pe ochi. Ea e unica.
2. Amanta. O iubește pentru că niciodată nu vor duce o viață monotonă. Plăcerile vor fi parte din dorințe iar dorințele se vor împlini mereu. Ea preferă băile calde și lumânările felinarelor. Ea e ca ploaia caldă de vară.
3. Mama. O iubește pentru nopțile nedormite și pentru că își va deforma corpul și sânii hrănind și având grijă de copii. Pentru că își iubește mama. Îi plac copiii, glasul și lumina lor. Ea e lumina din ochii săi.
4. Copilul. O iubește pentru copilăria din ochii ei. Pentru alinturile și clipele de fantezie. Când se strânge noaptea la pieptul său și caută protecția unui bărbat puternic. Ei îi place înghețata cu ciocolată. Ea e cea mai dulce înghețată.
5. Afacerista. O iubește pentru că nu îi place să stea doar în fața cratiței, că e independentă și știe care sunt legile lumii de azi. Dacă va vrea să ajungă cineva, va ajunge. El o va susține. Ea preferă să ia decizii și să se împartă cu decizii. Ea e doamna de fier în culori dulci.
6. Visătoarea. O iubește pentru că nu ia totul în serios, percepe viața ca o oportunitate și nu ca o regulă. Pentru că se gândește la viitor cu ochii deschiși și a mai rămas în ea chipul de prințesă iubită. Ei îi plac gândurile visătoare și visele alese. Ea e o poveste.
7. Îndrăgostita. O iubește pentru că i se oferă de fiecare dată fără remușcare, lăsând grijile și idealurile feminine dincolo de marginea patului. O iubește pentru că îl iubește. Ei îi place mirosul de parfum puternic. Ea e parfumul ce șade pe el.
8. Eleganta. O iubește pentru că îi pasă cum arată alături de el. Când sunt împreună sau când se vorbește despre ei. Când poartă o rochie de să se uite toți bărbații sau halatul prin care răzbate forma șoldului perfect. Ei îi plac rochiile frumoase care rămân în minte. Ea e o istorie.
9. Rebela. O iubește pentru că niciodată nu se repetă, pentru că mereu surprinde și în același timp ar recunoaște-o dintr-o mie. Ea adoră să nu tacă și să-și arate sânul perfect. Ea e un diamant dezgolit.
10. Prietena. O iubește pentru că nu îi este rușine să plângă pe umărul ei când vrea, știind că ea nu va lua asta ca o slăbiciune. Își vor povesti de toate, se vor susține în toate. Ea atât de mult știe să asculte. Ea e muza din colțul urehii.
11. Nebuna. O iubește pentru că știe cât de nebunatice îi sunt gândurile și cât de fanteziste îi sunt luminile din ochi. Ea e un izvor nesecat.
12. Călătoarea. O iubește pentru că ia viața ca o călătorie, și fiecare kilometru e un motiv de fericire. Ei îi plac cadourile frumoase, drumurile fără nisip și plajele după 12 noaptea. Ea e cea mai frumoasă călătorie.
13. Jumătatea. O iubește pentru că indiferent dacă va fi cu celelalte 12, va ști că ea este cea cu care să împartă un gând, o lume, o viață de om. Ea e cea mai frumoasă jumătate.
Bărbatul din el va iubi femeia din ea, va respecta doamna din ea, va dori amanta din ea, va admira mama din ea, va săruta gospodina din ea, va înțelege copila din ea, va cuprinde jucăușa din ea, va susține afacerista din ea, va încuraja visătoarea din ea și va ferici îndrăgostita din ea. Pentru că el e bărbat și ea poate fi în atât de multe și frumoase feluri!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu